Spring Mix

Ontdek

Spring Mix

Elk jaar, vanaf het moment dat de lente aanbreekt, verdeelt de gemeente zich over kleine groepen, voor 4 avonden ‘Spring Mix’. Er worden dan workshops georganiseerd waar iedereen aan mee kan dien. Vóór gemeente leden, en dóór gemeenteleden. De bedoeling is dat we onze passies met elkaar delen, en op nieuwe en leuke manieren met elkaar verbinden.

 

 

Voorbeelden van workshops uit het verleden zijn: Koken met moslims (om contact te maken met mensen uit de buurt), Foodcamp (eten & sporten), Speakers Corner (leren spreken voor groepen), De Romeinenbrief (een diep dive in de Romeinenbrief), Lockdown Cinema (films kijken met elkaar), launcing our kids (over het opvoeden van kinderen), Het groene hart van het geloof (hoe gaan we om met het milieu), enzovoort.

 

 

De vier workshopavonden vallen op de reguliere huisgroepavonden (dus je hebt 4x geen huisgroep). Mensen van buiten de Vineyard zijn ook welkom.

 

 

Meer weten? Klik op de clips hieronder. Heb je interesse om een workshop te geven? Laat het ons weten, dan sturen we wat extra informatie toe. Heb je interesse om mee te doen? Meld je hieronder aan.

De video’s hieronder zijn de promofilmpjes van de verschillende Spring mix workshops van afgelopen seizoen. Deze dienen enkel ter inspiratie. Er zullen nieuwe video’s geplaatst worden wanneer deze beschikbaar zijn.

Spring Mix – Terug naar het begin

Spring Mix – Launching our kids

Spring Mix – Het groene hart van geloof

Spring Mix – Lockdown cinema

Spring Mix – Mannen die bidden