festival

Voor iedereen en de buurt

Zondag 5 juni vieren wij Pinsteren met een festival. Wij willen onze vreugde delen met de buurt. Een feest voor het hele gezin. Met foodtrucks, kraampjes, spelletjes en muziek.

Datum | 5 juni 2022
Locatie | Krachstation, Amerikalaan 199
Tijd | 12:00 – 14:00 uur

 

 

Er is geen kerkdienst op 5 juni, wel is er om 11:00 uur een Connect moment om elkaar te ontmoeten en de kracht van de Heilige Geest te ontvangen. Neem gerust buren of kennisen mee!

Iedereen helpt mee

Er is een festival kernteam dat de logistieke basis regelt. Dit betekent dat er tafels, stroom en budget is. Wat er verder zal zijn ligt aan jullie! God heeft ons allemaal talenten gegeven, ook jij bent ergens goed in waar God doorheen kan werken. Of daagt Hij je juist uit om ergens in uit te stappen? Iets te doen vanuit geloof of gehoorzaamheid? Praktisch kun je voldoende je ei kwijt, bijvoorbeeld in de keuken, bij de op- of afbouw, als vliegend keep, etc.

Ter inspiratie, je kan; versieren, bidden, eten klaarmaken, ballonvouwen, iets verkopen, sporten, exposeren, en spel doen, flyeren, schminken, liedjes zingen, clown zijn, een playlist samenstellen, theateract doen. 

Je kan natuurlijk ook aanhaken bij een bestaande activiteit. Via connect@vineyardutrecht.org kan je je aanmelden.

Ook op het Festival:
“Is er meer in dit leven?” – voorproefje van de Alphacursus
Twee 30 min. proefsessies om 12:15-12:45, en 13:00-13:30: