TPZ-conferentie

Jezus verlost ons niet alleen – Hij komt in ons wonen. We worden een tempel van Zijn leven, Zijn Geest. Leanne Payne noemt dit de incarnationele werkelijkheid. We worden opgetild door de Geest, meegenomen in Zijn vernieuwende werk en diep verbonden met de Vader.
Het lastige is dat ons leven van alledag er vaak maar heel gewoontjes uitziet en magertjes aanvoelt. We verlangen ernaar met Jezus te wandelen, maar lopen tegen allerlei blokkades aan. Innerlijke genezing gaat over het doorbreken van deze blokkades.  

Zet twee dagen apart en laat je meenemen op een reis van verdieping en herstel, van opgetild worden in de aanbidding en nieuw zicht ontvangen op je persoonlijke bestemming. 

De conferentie bestaat uit een intensief programma van aanbidding, lezingen en genezend gebed. De lezingen lopen steeds over in een gebedsmoment waarin de behandelde stof wordt verwerkt.
De conferentie is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die verlangt naar vernieuwing en geestelijke en emotionele heelheid voor zichzelf. Ook is de conferentie een goede training voor leden van pastorale teams. 

17 & 18 FEBRUARI  |  HOUTEN 

WWW.TPZ.NU/CONFERENTIE